Astrid Zoutebier

Asja 14 (47)

Astrid Zoutenbier, ik heb een eigen spiritueel adviesbureau, ik werk voor AstroTV en ik heb samen met een hypnotherapeut een praktijk met als specialisatie angst- en traumaverwerking. De Yijing is een waardevol instrument bij al deze werkzaamheden.

  1. Ik raakte geïntrigeerd door de trefzekerheid van de Yijing. Nadat ik eerst mezelf naar een betere situatie heb kunnen helpen, ben ik ook anderen middels de Yijing gaan adviseren. Doordat ik ook mediamiek ben, is het voor mij makkelijk om de Yijing als ingang bij de consulten te gebruiken en daarna verder te werken via paranormale wegen. Ik heb mezelf als missie gesteld om de naamsbekendheid van de Yijing vergroten. Daarom heb ik relatiekaarten, een online orakel, een basiscursus en een presentatie ontwikkeld. Ook graveer ik hexagrammen in glazen en hangers.

website: www.yinas.nl

Workshop: Je omgeving als orakel

De deelnemer ervaart dat alle antwoorden in de directe omgeving te vinden zijn, met zichzelf als middelpunt.
Hij gaat met een vraag voor de Yijing in gedachten naar buiten voor een wandelingetje. Intuïtief zal de deelnemer weten waar het antwoord op de vraag te vinden is en stoppen met lopen. Wat in de omgeving opvalt, zal worden opgeschreven.

Dan wordt via een kompas bepaald in welke richting hetgeen opgevallen is, staat ten opzichte van de deelnemer. Samen met de kenmerken van die richting(en) kan het antwoord op de vraag gegenereerd worden. Hierna gaan we in groepsverband de gegevens verwerken.

 

Stichting Yijing Studies