foto Iris brochure-2Iris Haeck

De Yijing is al een kleine dertig jaar een bron van inspiratie voor mij; een gids voor innerlijke ontwikkeling en raadgever in kwesties, variërend van klein en onschuldig naar groot en de kern van het leven rakend. In 2010 kwam ik in aanraking met het systeemwerk. Daarnaast is het sjamanisme een leidend principe in mijn leven. Ik zoek graag naar de verwantschappen tussen al deze tradities.
Mijn dagelijks werk bestaat uit het programmeren van series kamermuziek voor een aantal theaters. In 2010 publiceerde ik een roman: De Dageraadvanger. Momenteel werk ik aan een kinderboek.

 

DSC_0085 portret 01 16-11-2011Pieter Klein

Ik werk als zelfstandig adviseur op het vakgebied Personeel & Organisatie (interim werk, advies en coaching) en ik heb de Passieloper ontwikkeld. De Passieloper is een instrument om binnen 2 uur de passie van iemand te ontdekken en een compact profiel van die persoon te verkrijgen (loopbaanvragen en niet goed functioneren). Ik ben nog pril als het gaat om de kennis van de Yijing (5 jaar). Ik ben opgeleid en ervaren in het begeleiden van systemisch werken. Het verder exploreren van de verbinding tussen de Yijing en Systemisch werken boeit mij zeer.

Stichting Yijing Studies