Marcel Dierselhuis

Marcel

Marcel Dierselhuis (1948) is meer dan 40 jaar vertrouwd met de Yijing en heeft deze sindsdien als zelfstandig ondernemer in de precisie- en nano technologie meermaals ook zakelijk geraadpleegd. Geleidelijkaan ook voor anderen. Hij combineert een helicopterview met detailobservatie en verenigt analytische observatie met empathie en betrokkenheid.

Vanaf het begin van deze eeuw bestudeert hij de Yijing omdat hij meer kennis van dit fenomeen wil opdoen en wil begrijpen waarom de yijing werkt zoals die werkt. Hij is tevens co-founder van de Stichting Yijing Studies.Het is zijn ambitie om er in bij te dragen om de Yijing als main stream hulpmiddel in besluitvorming geaccepteerd te krijgen.

Als Yijing Business Academy heeft hij de laatste jaren mensen bij besluitvorming bijgestaan en Yijing cursussen op hbo-niveau gegeven. Met als doelgroep mensen in leidende posities die maatschappelijk relevante veranderingen tot stand kunnen brengen.

Vorig jaar heeft hij zich ‘met pensioen gestuurd’ om zich geheel op het verzorgen van raadplegingen voor zijn doelgroep te kunnen concentreren. De aangescherpte focus heeft ook de naamswisseling naar Better Decision Institute tot gevolg gehad.

www.yjba.nl

Stichting Yijing Studies